Skip to main content

Εγκαινίασαν τον κόμβο Ευκαρπίας κι αυτός είναι κλειστός

Μια μέρα μετά τα εγκαίνια ο κόμβος μένει κλειστός. «Εγνατία Οδός ΑΕ» και Τροχαία δεν μπορούν να συμφωνήσουν ποιος δίνει το δρόμο στην κυκλοφορία.

Κλειστός είναι σήμερα ο κόμβος της Ευκαρπίας στη δυτική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, που εγκαινίασε μόλις χτες μετά... βαΐων και κλάδων, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης (περισσότερα για τα χθεσινά εγκαίνια εδώ).

Η Εγνατία Οδός και η Τροχαία Θεσσαλονίκης πετούν η μία στην άλλη το μπαλάκι για το ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι μόλις μια μέρα μετά τα εγκαίνια του κόμβου, αυτός είναι κλειστός.

Ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Απόστολος Αντωνούδης, τόνιζε ότι την ευθύνη για να δοθεί ο κόμβος στην κυκλοφορία την έχει η Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ από την πλευρά της Τροχαίας έλεγαν ότι τους κώνους που δεν επιτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων πρέπει να τους βγάλει η «Εγνατία Οδός ΑΕ» και έτσι να δοθεί ο κόμβος στην κυκλοφορία.

Ο κόμβος εξυπηρετεί τις περιοχές Ευκαρπίας και Πολίχνης, που έχουν μεγάλο πληθυσμό και προφανώς μεγάλη κίνηση, η οποία συνεχίζει να εγκλωβίζεται στα φανάρια, που παραμένουν ενεργά, παρότι ο κόμβος έχει ολοκληρωθεί, με τα υπουργικά εγκαίνια και επισήμως...