Skip to main content

Εγκαίνια σε δύο παιδικές χαρές σε Διαβατά και Μενεμένη (φωτο)

Η ανάπλαση των δύο παιδικών χαρών που θα εγκαινιαστούν αύριο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τον Όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων.

Δύο παιδικές χαρές εγκαινιάζονται αύριο Τρίτη στους δήμους Δέλτα και Αμπελοκήπων Μενεμένης. Τα έργα ανάπλασης και στις δύο περιπτώσεις χρηματοδότησε ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ειδικότερα, τα εγκαίνια της νέας αναπλασμένης και πιστοποιημένης παιδικής χαράς η οποία βρίσκεται επί των οδών 3ης Σεπτεμβρίου με Παπάγου και Σοφούλη, στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών, θα εγκαινιάσουν αύριο στις 10.30 το πρωί, ο δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διαβατών Κατερίνα Μιχελή. Το κόστος του έργου ανήλθε στο ποσό των 47.740 ευρώ. Οι εργασίες και οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στην εν λόγω παιδική χαρά βασίστηκαν στις γενικές αρχές σχεδιασμού με σκοπό την πιστοποίηση και λειτουργία της και περιελάμβαναν εκτός των άλλων τον ηλεκτροφωτισμό τους, την προμήθεια δαπέδων ασφαλείας και αστικού εξοπλισμού και τη διαμόρφωση διάβασης ΑΜΕΑ.

Δύο ώρες αργότερα, στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη. Τα εγκαίνια θα κάνει ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου και το συνολικό κόστος της ανάπλασης ανήλθε στα 51.737 ευρώ, ποσόν το οποίο κάλυψε επίσης ο Όμιλος των ΕΛΠΕ.