Skip to main content

Εγκαίνια για τα νέα γραφεία αργυροχρυσοχοΐας στην Αθήνα

Τα νέα γραφεία της βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετώντας τις διοικητικές λειτουργίες της Ομοσπονδίας Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών

Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

Τα νέα γραφεία της βρίσκονται στο κέντρο της  Αθήνας εξυπηρετώντας τις διοικητικές λειτουργίες της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Καλπακίδης, παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων και ευχόμενος στον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ κ. Κωνσταντίνο Κουζούπη επεσήμανε ότι εκπληρώνετε ένα όνειρο της Ομοσπονδίας για την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων.

"Τα στελέχη της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, οι διοικήσεις των κλαδικών συλλόγων και οι αντιπρόσωποι τους αισθάνονται ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι για την απόκτηση των νέων γραφείων που έγινε επί της προεδρίας σας", σημείωσε.

Ως ενθύμιο των εγκαινίων ο Πρόεδρος του ΣΚΩΘ δώρισε εκ μέρους του συλλόγου μια εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας, με την προσδοκία να είναι οδηγός στις πνευματικές και συλλογικές μας ενέργειες.

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου συνόδευε η Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία κ. Χαρούλα Τσιροπούλου.