Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο βοηθητικό γήπεδο στο Καυτανζόγλειο(vid)

Η αντικατάσταση του ταρτάν στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου, σύμφωνα με τον Ι. Συναδινό, θα ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιουλίου Συναδινού, εγκαινιάστηκε σήμερα το ανακαινισμένο βοηθητικό στάδιο πλησίον του Καυτανζογλείου σταδίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο, ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε πως παραδίδεται ένα πολύ σημαντικό έργο για να το χαρούν μικροί και μεγάλοι αθλητές. Ακόμη, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιπες αθλητικές υποδομές, η σταδιακή επίλυση των οποίων περιλαμβάνεται, όπως είπε, στον σχεδιασμό του υπουργείου. Συγκεκριμένα, η αντικατάσταση του ταρτάν στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου είπε πως θα ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, εξήρε το «πιο ακριβό έργο που έχει γίνει στο στάδιο». «Το στάδιο αυτό έχει ανάγκες και προβλήματα και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίλυσή τους», είπε.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Τερζανίδης ανέφερε πως η Θεσσαλονίκη χρειάζεται κι άλλα αθλητικά κέντρα και τόνισε πως χρειάζεται πίεση από τους θεσμικούς φορείς προς το υπουργείο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες για υποδομές.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αναφέρθηκε στην γραφειοκρατία που οδηγεί στην καθυστέρηση των έργων υποδομών, ωστόσο είπε πως η σημερινή διοίκηση του Καυτανζογλείου απέδειξε ότι κάνει πράξη όσα ήταν προγραμματισμένα. Κατέληξε ζητώντας από τον κ. Συναδινό να βοηθήσει στην αναβάθμιση και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.