Skip to main content

Εγκαίνια νέου καταστήματος στην Πάρο από την Atlantic

Το νέο της κατάστημα στην Πάρο εγκαινίασε η αλυσίδα Ατλάντικ στα πλαίσια της υλοποίησης του επιχειρησιακού της σχεδιασμού. Το νέο κατάστημα διευρύνει το δίκτυο της εταιρίας στις νησιωτικές περιοχές.
Το νέο της κατάστημα στην Πάρο, εγκαινίασε η αλυσίδα super market Atlantic, στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού της σχεδιασμού.  Το νέο κατάστημα διευρύνει το δίκτυο της εταιρίας και ισχυροποιεί την παρουσία της εταιρίας στις νησιωτικές περιοχές με στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτικό κοινό το οποίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο στις περιοχές αυτές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα απασχολεί 25 εργαζόμενους, καταλαμβάνει έκταση 200 τμ, με επιπλέον 220 τμ αποθηκευτικούς χώρους, ενώ έχει και πάρκινγκ 100 θέσεων.

Με το νέο κατάστημα στην Πάρο, η Atlantic επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο πλέον αριθμεί 147 σούπερ μάρκετ Αtlantic, 20 Atlantic Cash & Carry για την εξυπηρέτηση του δικτύου χονδρικής και 688 καταστήματα franchise Άριστα μέσω των οποίων καλύπτει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας.

Παράλληλα με τη σταδιακή αισθητική αναβάθμιση των υπαρχόντων καταστημάτων στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας των σούπερ μάρκετ atlantic, σημειώνεται ότι προετοιμάζεται και σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του ακόμα ένα κατάστημα Atlantic στο Δήλεσι.