Skip to main content

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δ.Γαλαμάτη

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του δήμου Αρέθουσας από τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλβης, Δ.Γαλαμάτη, παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.
Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του δήμου Αρέθουσας από τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλβης, Δημήτρη Γαλαμάτη, παρουσία των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «Νέα αρχή. Μαζί για το αύριο». Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι 138 υποψήφιοι υπέγραψαν τη συμμετοχή τους στη νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη της Βόλβης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης τόνισε ότι πρεσβεύει ένα σχέδιο καθαρό και ανοιχτό μπροστά στο λαό, για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
«Την προεκλογική περίοδο, ο «Καλλικράτης» αποτελεί για ορισμένους, ευκαιρία για παραπλάνηση, ώστε να κρύψουν από τους πολίτες την αληθινή τους φύση, λέγοντας κάτι στη μια περιοχή, για να το αρνούνται στην άλλη», υπογράμμισε.

Επισήμανε ωστόσο, ότι ο ίδιος θα παλέψει ώστε να ακούγεται μόνο η αλήθεια στους δημότες και όχι το χάιδεμα των αυτιών κατά περίπτωση. «Έχουμε ευθύνες απέναντι στους συνδημότες μας και ιδιαίτερα απέναντι στους νέους ανθρώπους, που με τις πρακτικές αυτές αποστασιοποιούνται από τα κοινά και απαξιώνουν την πολιτική, ακόμα και στην τοπική της έκφραση», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι το νέο μοντέλο διοίκησης απαιτεί νέες ιδέες, συγκροτημένη διοίκηση με γνώση, που μπορεί να βρει τους απαιτούμενους πόρους για να υλοποιήσει τις δράσεις του νέου δήμου.