Skip to main content

Εγγυήσεις ζητάει ο Ρέμος

Ηρεμία και ικανοποίηση επικρατεί στις ομάδες της Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες που πέτυχαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. ΠΑΟΚ και Άρης σκέφτονται ήδη τους ερχόμενους αντιπάλους σε αντίθεση με τον Ηρ
Ηρεμία και ικανοποίηση επικρατεί στις ομάδες της Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες που πέτυχαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. ΠΑΟΚ και Άρης σκέφτονται ήδη τους ερχόμενους αντιπάλους σε αντίθεση με τον Ηρακλή, όπου τα διοικητικά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να απεμπλακεί από τα διοικητικά πράγματα έχει φέρει στο προσκήνιο υποψήφιους διαδοχής, ωστόσο η κατάσταση είναι για την ώρα συγκεχυμένη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο επαφές με τον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος ηγείται της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου. Οι επαφές σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του τελευταίου είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν, μια και ο Αντώνης Ρέμος ζητάει εγγυητική ύψους 3.5 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει την ομάδα, εάν ο ίδιος απεμπλακεί. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον δεν βρεθεί λύση για αλλαγή σκυτάλης, δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, ο κ. Ρέμος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει εξολοκλήρου το μάνατζμεντ της ομάδας στους ανθρώπους της κίνησης Γαλανού, πρόταση η οποία πέφτει στο κενό…  

Την ίδια ώρα, λέγεται ότι έχει προκύψει ενδιαφέρον από τον αρτοβιομήχανο Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά κι από έναν επιχειρηματία που εδρεύει στο εξωτερικό, περιπτώσεις οι οποίες για την ώρα παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο.   

Στον ΠΑΟΚ, η νίκη κόντρα στην Λάρισα είχε ως κέρδος τους τρεις βαθμούς, αλλά θέλουν πολύ περισσότερα αναφορικά με την απόδοση της ομάδας, η οποία κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σταθερά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμούς από τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου σε Καβάλα και Ηράκλειο.

Η διοίκηση εξασφάλισε 6μιση χιλιάδες εισιτήρια τις ανάγκες των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας.
Για τους Κοντρέρας, Τσιρίλο οι αγώνες που επιλέχθηκαν να εκτίσουν την αγωνιστική ποινής, μια και συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, είναι κόντρα σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο αντίστοιχα.  

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Άρη άφησε υποσχέσεις, ενώ γίνονται πλέον ορατά τα πρώτα δείγματα δουλειάς του Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντινός είδε την ομάδα του να νικάει μέσα σ΄ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, όμως περιμένει πολλά περισσότερα από τους παίκτες και πάνω απ΄ όλα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον 54χρονο προπονητή, ο οποίος αποφάσισε να απουσιάσει ο Νταρσί Νέτο (συμπλήρωσε 4 κίτρινες) στην πρεμιέρα του 2ου γύρου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τ. Πακλατζής