Skip to main content

EGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Έως το τέλος της Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η διοργάνωση eGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η διοργάνωση eGaming στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο είναι έκτασης 3.000 τμ(Περίπτερο 17) και τους επισκέπτες τους περιμένουν έπαθλα και δώρα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ και 40 διαφορετικές δραστηριότητες -παρουσιάσεις, κονσόλες, PC, card games, graffiti, parkour mini-park, cosplay και άλλα. 
 
Με Highlight το League of Legends ο επισκέπτης θα μπορεί να δοκιμάσει νέα games αλλά να πάρει και μέρος σε πλήθος τουρνουά.  Καθημερινά διοργανώνονται League of Legends 1v1, 2v2 και 3v3 με βραβεία για όσους έρθουν να παίξουν, μεγάλα τουρνουά Starcraft II , PES και Fifa, Halo, Injustice και με έπαθλα άνω των 1500 ευρώ στο σύνολο, αφιερώματα Cosplay με δώρα για όσους έρχονται ντυμένοι την διάρκεια του event καθημερινά και για το φινάλε διαγωνισμός Cosplay με χρηματικό έπαθλο και άλλα. Τουρνουά NBA 2K διοργανώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου για τον καλύτερο «μπασκετμπολίστα» της έκθεσης. 
 
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να αναδείξουν επίσης τον Ultimate Gamer, που θα διαγωνιστεί σε ένα πλήθος ειδών videogames και θα αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος gamer της Ελλάδας και φυσικά θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.
 
Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από νέους τίτλους αλλά και το πρώτο gaming panel  με συντάκτες και αρθρογράφους από τα TOP gaming portals στην Ελλάδα. Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε videogame development και νέες τεχνολογίες από το Hellenic American Education Center για τα πρώτα σας βήματα στο gaming industry και παρουσιάσεις από την Microsoft.
 
Ακόμη το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00 διοργανώνεται το Projection του RedBull Art of Motion ζωντανά από την Σαντορίνη στην κεντρική σκηνή.
 
Για τους φίλους της ιαπωνικής κουλτούρας, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα Anime και τα Manga, σε συνεργασία με το Αnimehouse και Animecast. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν σχεδίαση manga από τους μοναδικούς mangaka της Ελλάδας, να γνωρίσουν αγαπημένες φωνές των ελληνικών μεταγλωττίσεων ή να πάρουν μέρος σε Treasure Hunt, τουρνουά Pokémon και πολλά ακόμα.
 
Για οικογένειες και παρέες, θα υπάρχει ειδικός χώρος να χαλαρώσουν αλλά και να παίξουν, δοκιμάζοντας μοντέρνα επιτραπέζια παιχνίδια όλες τις ώρες.