Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

Ο αγαπητός καλλιτέχνης νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου σε ηλικία 60 ετών ο αγαπητός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος. Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στο Facebook.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή», που μέσα σε λίγα λεπτά κατακλύστηκε από συλληπητήρια από φίλους και θαυμαστές του.

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες μεταξύ άλλων στους: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και έχει αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους, ενώ είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, τραγουδώντας σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα".

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.