Skip to main content

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Τζάστιν Τζάκσον

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε ευλογημένος για το γεγονός ότι εντάσσεται στον Άρη και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο ώστε να βοηθήσει την ομάδα

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη έφτασε σήμερα ο Τζάστιν Τζάκσον.

Ο Αμερικανός σέντερ θα ενταχθεί στους κιτρινόμαυρους προκειμένου να δώσει λύσεις κάτω από τα καλάθια αντικαθιστώντας τον Έρικ Μπάκνερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος ψηλός στα media:

«Νιώθω εξαιρετικά. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με παράδοση και η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ευλογημένος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Γνωρίζω τον Οκάρο Γουάιτ που έπαιξε στην ομάδα, όπως και τον Γουίλ Κάμινγκς, με τον οποίο θα είμαστε τώρα συμπαίκτες. Έχουμε παίξει στο ίδιο κολέγιο. Μου είπαν και οι δύο για το πόσο σπουδαίοι είναι οι φίλαθλοι του Αρη και οι άνθρωποι της ομάδας. Μου είπαν, επίσης, πως το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά». Εξήγησε, ακόμη, πως μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος του μετέφερε πως «Του αρέσει το στυλ παιχνιδιού μου και ότι θέλει να είμαι ομαδικός. Εγώ από την πλευρά μου του είπα πως θα κάνω ό,τι μου ζητήσει για να βοηθήσω την ομάδα».
 
Κατέληξε ο Τζάκσον λέγοντας: «Ο Αρης είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και η μεγάλη μου ευκαιρία. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να την αξιοποιήσω. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα (σ.σ. 2014 για την Κηφισιά) ήμουν ρούκι. Τώρα δεν είμαι. Ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαι επαγγελματίας και έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Ενέργεια, άμυνα, ριμπάουντ, μπλοκ, αυτά είναι τα στοιχεία μου. Γνωρίζω, επίσης, για τον τελικό Κυπέλλου, Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσουμε να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη».