Skip to main content

Έφυγε για Τουρκία με στόχο να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ (video)

Η μεθαυριανή αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς σε ενδεχόμενο ήττας συρρικνώνονται οι ελπίδες για την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε το σήμερα το πρωί (09:45) η αποστολή του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Γκαζιαντέπ (14:30) καθώς την Τετάρτη αντιμετωίζει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Σημειώνεται πως ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί σήμερα και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Kamil Ocak Sports Hall» όπου την Τετάρτη (19:00, ΕΡΤ3, Novasports1) θα αντιμετωπίσει την Γκαζιαντέπ.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στον βυθό του 9ου ομίλου και ισοβαθμούν με τις Γκαζιαντέπ - Ορλαντίνα έχοντας ρεκόρ 2-6 κάτι που σημαίνει πως η μεθαυριανή αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη καθώς σε ενδεχόμενο ήττας συρρικνώνονται οι ελπίδες για την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού.

Την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Όουεν Κλάσεν, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς και Μπράντον Τρις.