Skip to main content

Χαροπαλεύει αλλά δεν είναι νεκρός ο θρύλος της ροκ Τομ Πέτι

Διαψεύδονται δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι είναι νεκρός - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αμερικανός ρόκερ Τομ Πέτι φέρεται να παλεύει ακόμη για να κρατηθεί στη ζωή σε ένα νοσοκομείο στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα.

Το CBS News μετέδωσε ότι ο 66χρονος Πέτι απεβίωσε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά την ανακοπή που υπέστη, την Κυριακή. Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Πέτι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Τομ Πέτι για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάσταση του μουσικού. ο οποίος φέρεται να διατηρείται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο Τομ Πέτι έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 ως frontman των «Heartbreakers», με τους οποίους σημείωσε μεγάλη πορεία τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες.

Ο θρύλος της ροκ κυκλοφόρησε 3 σόλο άλμπουμ και άλλα 13 με το συγκρότημά του, μία μπάντα, που το 2002 μπήκε στο Hall of Fame της Rock and Roll. Ανάμεσα στις επιτυχίες τους τα «American Girl», «Free Fallin», «Stop Draggin ‘My Heart Around», «Breakdown» και πολλά άλλα.

Πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ