Skip to main content

Ανακοίνωση Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον θάνατο του Ηλία Καμμένου

Η οικογένεια του υπουργού ΕΘΑ επιθυμεί αντί στεφάνου τα χρήματα να κατατεθούν σε λογαριασμό για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού

Έφυγε από ζωή ο πατέρας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Πριν λίγες ώρες έφυγε από κοντά μας ο πατέρας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Ηλίας Καμμένος» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελωνη και προσθέτει:

«Υπήρξε στυλοβάτης του Κινήματος, δραστήριος και τολμηρός μέχρι την τελευταία ώρα, δίνοντας δύναμη και θάρρος σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο αύριο.

»Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο στήριξε με ήθος, αρχές και συνέπεια. Θα μείνει σημείο αναφοράς για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρό μας και στην οικογένειά του».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βουλιαγμένης στις 14:00.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνου τα χρήματα να κατατεθούν στο λογαριασμό (0024/232/70036, Τράπεζα Ελλάδος, IBAN 7701000240000000023270036) για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού. Η κατάθεση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε τράπεζα.