Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή ο Δραμινός επιχειρηματίας Τάσος Καρκαντζέλης

Ο επιχειρηματίας είχε ξεκινήσει το εγχείρημα της κτηνοτροφικής συμπαραγωγής με πολυκαλλιέργεια που ακούει στην ονομασία «Φάρμα Δοξάτου».

Αιφνιδίως άφησε χθες την τελευταία του πνοή ο επιχειρηματίας Τάσος Καρκαντζέλης, την ώρα που εργαζόταν στα κτήματα του στη «Φάρμα Δοξάτου» στη Δράμα.

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας, αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης και εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ υποστήριξε δεκάδες εταιρείες και δήμους μέσα από ευρωπαϊκά και εγχώρια αναπτυξιακά προγράμματα.

Ο ίδιος αποφάσισε να εμπλακεί στην πολιτική, με το κόμμα του Ποταμιού.

«Ο Τάσος Καρκαντζέλης, βρέθηκε κοντά στο Ποτάμι, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές του 2014 όταν προτάθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας φίλων και τελικά επελέγη ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Μετά από 18 χρόνια στις επιχειρήσεις, ο ίδιος επέστρεψε στο χωριό του σε μια προσπάθεια να δώσει ζωή στα εγκαταλελειμμένα χωράφια της οικογένειάς του. Και ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική του φάρμα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκίνησε το εγχείρημα της κτηνοτροφικής συμπαραγωγής με πολυκαλλιέργεια που ακούει στην ονομασία «Φάρμα Δοξάτου».

«Για μας ο Τάσος δεν υπήρξε μόνο ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος, μα ένας δημιουργικός ασυμβίβαστος άνθρωπος που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα. Θα μας λείψει. Και ιδιαίτερα θα μας λείψουν οι ξαφνικές τους εμφανίσεις στα γραφεία και στις εκδηλώσεις του Κινήματος, φορτωμένος με χυμούς και φρούτα από το κτήμα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δύο γιους του, την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους» γράφει το Ποτάμι, «αποχαιρετώντας» τον Τάσο Καρκαντζέλη.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα που είχε κάνει η Voria.gr για τον Τάσο Καρκαντζέλη και το εγχείρημα της Φάρμας του Δοξάτου.