Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
x

ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΑΣΚΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΑΤΖΙΜΑΣ

Το ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και η αλλοίωση του χρώματός του είναι αποτέλεσμα της φυσικότητας και του χρόνου, υποστηρίζει η εταιρία.

Έφεση κατά της εξέτασης που πραγματοποιήθηκε από τον ΕΦΕΤ για παρτίδα λαδιού της εταιρείας Λατζιμάς, κατέθεσε η επιχείρηση. 

Η εταιρία Λατζιμάς, σε σχετική ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως το ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και η αλλοίωση του χρώματός του είναι αποτέλεσμα της φυσικότητας και του χρόνου. «Σε καμία περίπτωση, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πειστήριο μειωμένης ποιότητας», επισημαίνει η επιχείρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας Λατζιμάς:

«Η εταιρεία Λατζιμάς, μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παρθένου, φυσικού ελαιόλαδου, από το Ρέθυμνο της Κρήτης, προσφέρει λάδι εξαιρετικής ποιότητας σε Έλληνες αλλά και ξένους καταναλωτές, εδώ και 3 ολόκληρες γενιές. Συλλέγει μόνο αγνό ελαιόλαδο από τον τόπο μας, από 1.500 Έλληνες παραγωγούς, ακολουθώντας πάντα τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και αυστηρούς κανονισμούς συλλογής και επεξεργασίας.

Χάρη σε αυτή την εμμονή της να προσφέρει πάντα άριστο προϊόν, έχει διακριθεί, άλλωστε, αρκετές φορές, σε διεθνείς βραβεύσεις και διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, από το 2006 έως σήμερα. Η συνέπεια που δείχνει απέναντι στον καταναλωτή ανταμείβεται καθημερινά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων νοικοκυριών, χρόνια τώρα.

Με αφορμή μια πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για μια συγκεκριμένη παρτίδα παραλαβής, η εταιρεία έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά της εξέτασης που πραγματοποιήθηκε.

Η οργανοληπτική δοκιμή έγινε με βάση τα γευστικά χαρακτηριστικά ενώ οι χημικές αναλύσεις και παράμετροι που αφορούν το λάδι Λατζιμάς βρέθηκαν σε απόλυτη συμφωνία με τη νομοθεσία.

Το ελαιόλαδο της εταιρίας Λατζιμά, ως εξαιρετικό παρθένο προϊόν, ενδέχεται να έχει υποστεί αλλοίωση του χρώματός του, ως αποτέλεσμα της φυσικότητάς και του χρόνου. Το γεγονός αυτό, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί πειστήριο μειωμένης ποιότητας.

Η οικογένεια Λατζιμάς, σεβόμενη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της, προσφέρει αποδεδειγμένα πάντα το καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο, εγγυώμενη επί σειρά ετών τόσο την ποιότητα όσο και την γεύση του ελαιόλαδου Λατζιμάς».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ