Skip to main content

Ευχαριστίες Γαβότση για την αντιμετώπιση φωτιάς στο Δ. Ωραιοκάστρου

Με ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση και στους εργαζόμενους του δήμου

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέδραμαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα μεταξύ των χωριών Μεσαίο και Πετρωτό εξέφρασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Ο δήμαρχος έσπευσε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της φωτιάς. Με ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση τους, στους εργαζόμενους του δήμου που διέκοψαν ακόμη και τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ακόμη, ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους Καλλιθέας και Τεχνικών Έργων Χρήστο Παναγιωτίδη και Ευάγγελο Καραστερίου αντίστοιχα, τον πρόεδρο της κοινότητας Μεσαίου Αναστάσιο Λαζαρίδη και τον τοπικό σύμβουλο Γιώργο Παπαδόπουλο, τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Γιώργο Μαξούρα για την πολύτιμη βοήθεια τους με τις δυο υδροφόρες του δήμου και σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η φωτιά να περιοριστεί και να τεθεί υπό έλεγχο.

Πηγή φωτογραφίας: Θεόδωρος Αμανατίδης