Skip to main content

Ευχαριστίες Άρη και δέσμευση για έναν τελικό - διαφήμιση

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ υπογραμμίζει πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα

Το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν ώστε να επιλεγεί το «Nick Galis Hall» για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ εκφράζει με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να δοθεί λύση στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο «Nick Galis Hall», κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή. Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για  έναν τελικό - διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ».