Skip to main content

Εφαρμόστηκε ξανά ο... νόμος του Άρη, 64-62 την ΑΕΚ στο Παλέ (video)

Σε ένα δραματικό φινάλε, οι παίκτες του «Αυτοκράτορα» δεν έκαναν φάουλ, ο Σάκοτα αστόχησε από το τρίποντο και κατέκτησαν έτσι μία σπουδαία νίκη

Τη νίκη με 64-62 κατέκτησε ο Άρης εναντίον της ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν την παράδοση απέναντι στην «Ένωση» κερδίζοντας την για 13η σερί φορά σε παιχνίδι κανονικής διάρκειας βασιζόμενοι στην ευστοχία που επέδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο από τη γραμμή του τριπόντου.

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, οι παίκτες του «Αυτοκράτορα» δεν έκαναν φάουλ, ο Ντούσαν Σάκοτα αστόχησε από τη γραμμή του τριπόντου και κάπως έτσι το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων που έφτασαν σε ακόμη μία σπουδαία νίκη μετά από αυτήν ενάντια στον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του κυπέλλου.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν ο Κιθ Μπένσον που πέτυχε 12 πόντους έχοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ ενώ ακολούθησαν οι Γιάννης Αθηναίου (5 ασίστ) και Κουάμι Βον που σημείωσαν αμφότεροι από 10.

Αντίθετα από τους ηττημένους του Σωτήρη Μανωλόπουλου 17 πόντους πέτυχε ο Μάικ Γκριν ενώ ακολούθησαν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κέλσι Μπάρλοου με 11 πόντους αμφότεροι.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 27-34, 48-47, 64-62.

Άρης (Γιαννάκης): Φλιώνης 4, Βον 10, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Μούρτος 2, Αθηναίου 10, Μόραντ 2, Βασιλόπουλος 2, Γουίβερ 9, Μπένσον 12, Μπελ 7, Πέτγουεϊ 6.

ΑΕΚ (Μανωλόπουλος): Ελόνου 1, Τζέιμς 8, Γκριν 17, Ξανθόπουλος 5 ασίστ, Σάκοτα 6, Ατιτς, Λαρεντζάκης 11 (3), Μπάρλοου 11, Μαυροειδής 6, Σι 2.