Skip to main content

ΕΕΘ: Τεράστια απώλεια ο ξαφνικός θάνατος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Τεράστια απώλεια για το χώρο των επιχειρήσεων, το επιμελητηριακό κίνημα και τη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε το ΕΕΘ τον θάνατο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του προέδρου του ΒΕΘ, Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

«Ο θάνατος ενός τόσο δυναμικού και αποτελεσματικού ανθρώπου αποτελεί τεράστια απώλεια για το χώρο των επιχειρήσεων, το επιμελητηριακό κίνημα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Πατρίδα μας όλη», αναφέρει στο μήνυμά του το ΕΕΘ.

Ακολουθεί όλο το μήνυμα του ΕΕΘ:

Ο Πρόεδρoς, η διοίκηση, τα μέλη και το προσωπικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, Προέδρου του Β.Ε.Θ.

Ο θάνατος ενός τόσο δυναμικού και αποτελεσματικού ανθρώπου αποτελεί τεράστια απώλεια για το χώρο των επιχειρήσεων, το επιμελητηριακό κίνημα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Πατρίδα μας όλη.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα σταθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε, στο πλευρό της οικογένειας του, που τόσο αγαπούσε και παράλληλα ότι θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διαδοθεί το πνεύμα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, αυτό το πνεύμα της σοβαρότητας, του υψηλού επιπέδου, της αγωνιστικότητας και της αγάπης προς τα κοινά και τον συνάδελφο...

Η διοίκηση του ΕΕΘ θα παραστεί σύσσωμη στην εξόδιο εκολουθία.