Skip to main content

Το ΕΕΘ συμβουλεύει: Δείξτε εμπιστοσύνη στους Ασφαλιστές!(vid)

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Σταρόβας συμμετέχει στο διαφημιστικό σποτ του Επιμελητηρίου για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών

Έκκληση στους πολίτες να αντιστέκονται σε αθέμιτες πρακτικές των Τραπεζών απευθύνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των καταναλωτών, το Επιμελητήριο καλεί όλους τους πολίτες να μη δέχονται πιέσεις από τραπεζικά στελέχη, «που, όπως έχει παρατηρηθεί, πιέζουν πολίτες να προτιμήσουν τα ασφαλιστικά προϊόντα συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών». «Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να επιλέγει την ασφάλεια του! Και ο καλύτερος συνεργάτης στην πολύπλοκη ασφαλιστική αγορά είναι ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής», τονίζει το ΕΕΘ.

Στο διαφημιστικό σποτ, μάλιστα, που έφτιαξε το ΕΕΘ ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Σταρόβας, με τη χαρακτηριστική φωνή και το ύφος του επισημαίνει προς τους καταναλωτές ότι δεν θα πρέπει να υποκύπτουν σε αθέμιτες πρακτικές.

Το κείμενο του διαφημιστικού σποτ έχει ως εξής:

«- (Σταρόβας): Καλημέρα σας, ενημέρωση βιβλιαρίου θέλω.
Τραπεζικός υπάλληλος: Αμέσως, δώστε μου το βιβλιάριό σας. Αλλά έχετε δει τα καινούργια μας ασφαλιστικά προγράμματα;
Στ: Εσείς έχετε δει τον Ασφαλιστή μου; Είναι ένας τύπος ψηλός, με εκτόπισμα, συνεπής και μάγκας, φτυστός εγώ. Και πάνω απ’ όλα ξηγιέται σπαθί.
Τρ: Ξέρετε...
Στ: Ξέρω, ξέρω. Εγώ Ασφαλιστή δεν αλλάζω.
Εκφώνηση: Ο Ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι ο δικός σας άνθρωπος. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης- Σύνδεσμοι Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
 
Ακούστε το σποτ: