Skip to main content

ΕΕΘ: Να αλλάξει ο νόμος για το τέλος κατασκηνώσεων του ΟΑΕΕ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης ζητεί να καλύπτει τουλάχιστον και τα παιδιά επαγγελματιών

Την αλλαγή του νόμου για το τέλος κατασκηνώσεων του ΟΑΕΕ ζητεί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης.

«Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες οι επαγγελματίες βιώνουμε μία ακόμη τραγελαφική στιγμή, στη σχέση μας με το κράτος: πληρώνουμε τέλος 20 ευρώ για κάθε υπάλληλό μας, το οποίο κατευθύνεται στην πληρωμή των παιδικών κατασκηνώσεων στις οποίες πηγαίνουν το καλοκαίρι τα παιδιά των υπαλλήλων! Το τραγελαφικό της υπόθεσης αυτής είναι ότι στο ίδιο τέλος δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδιά των επαγγελματιών! Δηλαδή, εμείς πληρώνουμε για τα παιδιά των υπαλλήλων μας αλλά τα δικά μας παιδιά δεν μπορούν να πάνε με τους ίδιους όρους κατασκήνωση! Το ΕΕΘ καλεί την κυβέρνηση, το αρμόδιο υπουργείο και τον ΟΑΕΕ να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες, με τις οποίες θα συμπεριληφθούν και τα παιδιά των επαγγελματιών στην ίδια κάλυψη. Αυτό είναι το δίκαιο και αυτό πρέπει να γίνει», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Ζορπίδης.