Skip to main content

ΕΕΘ: Η τριήμερη έλλειψη νερού νεκρώνει τη Θεσσαλονίκη

Η έλλειψη νερού δεν προκαλεί μόνο ταλαιπωρία σε κάποιους συναδέλφους αλλά ακυρώνει την εργάσιμη μέρα τους, λέει ο κ. Ζορπίδης.

Την εντονότατη διαμαρτυρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει όλη η πόλη, εκφράζει ο πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης, που, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΕΕΘ, δέχθηκε πολλά παράπονα από τους επαγγελματίες, που αδυνατούν να εργαστούν λόγω έλλειψης νερού.

«Είναι παντελώς απαράδεκτο, εν έτει 2018 μία βλάβη, όσο σοβαρή κι αν είναι, να αφήνει επί τρεις ημέρες μία πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων, χωρίς νερό! Οι αρμόδιοι, που κατά τα λοιπά διοργανώνουν «Αναπτυξιακά Συνέδρια», θα έπρεπε να είχαν  λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, με τα οποία η διακοπή δε θα ξεπερνούσε τις 6-8 ώρες, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλο τον προηγμένο κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

«Το πρόβλημα για κάποιους από τους συναδέλφους μας (εστιάτορες, καφεπώλες, ξενοδόχους κλπ) είναι πολύ χειρότερο, καθώς η έλλειψη νερού δεν προκαλεί μόνο ταλαιπωρία αλλά ακυρώνει την εργάσιμη μέρα τους. Αλήθεια, το δικό τους το μεροκάματο ποιος θα το πληρώσει;», κατέληξε.