Skip to main content

ΕΕΤΑΑ: Εντός του Μαΐου η πρόσκληση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα δημοσιευτεί εντός του Μαΐου.

Εντός του Μαΐου αναμένεται η δημοσίευση της πρόσκλησης για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς το έτος 2017-2018, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, οι διαδικασίες για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» θα αρχίσουν νωρίτερα με στόχο να ολοκληρωθούν με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό που επιθυμούν.

Η ΕΕΤΑΑ αναφέρει ότι εν όψει της δημοσίευσης της πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της www.eetaa.gr οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «αξία τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:

- να έχουν καταθέσει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2016 και να έχει εκδοθεί η πράξη προσδιορισμού φόρου προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματά τους
- να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα αναρτηθεί εντός του Μαΐου στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.