Skip to main content

ΕΕΔΕ: Η σωστή διαχείριση της ενέργειας στις βιομηχανικές μονάδες

Οι φιλικοί προς το περιβάλλον τρόποι συνδυασμού διαφόρων συντελεστών παραγωγής, ώστε να παράγουν ποιοτικά προϊόντα με καλά οικονομικά αποτελέσματα.

Οι τεχνικές σωστής Οργάνωσης και οι αρχές της αποτελεσματικής Διοίκησης της Βιομηχανικής Παραγωγής είναι το κεντρικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, (Grand Hotel, Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΙ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής – Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ) του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να παρουσιάσει, μέσα από καλές και βέλτιστες πρακτικές, τρόπους συνδυασμού διαφόρων συντελεστών παραγωγής, ώστε να παράγουν ποιοτικά προϊόντα με καλά οικονομικά αποτελέσματα, ελάχιστη όσο το δυνατόν επιβάρυνση του περιβάλλοντος και σωστή διαχείριση της διατιθέμενης ενέργειας.

Τα θέματα που αναλυθούν από τους ομιλητές της εκδήλωσης είναι η βελτιστοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, οι διαδικασίες παραγωγής σε μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής καλλυντικών, ο προγραμματισμός και έλεγχος αποθεμάτων σε παραγωγικές μονάδες και ποιες είναι οι σύγχρονες προκλήσεις, ο σχεδιασμός και η οργάνωση παραγωγικής διαδικασίας ενός βιομηχανικού ατμολέβητα και τo Lean Six Sigma ως Μεθοδολογία Συνεχούς Βελτίωσης των Διεργασιών Παραγωγής.

Οι εισηγητές που έχουν κληθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, συνδυάζουν την ακαδημαϊκή γνώση με την πολυετή εμπειρία στο χώρο και είναι οι κ.κ.: Κώστας Γκιλής, Σύμβουλος Παραγωγής και Logistics της LOGISMOS A.E, Δέσποινα Εξαδακτύλου, Plant Manager, της SMILE VOSMARDOS A.E., Δημήτριος Βλάχος, Καθηγητής, Διευθυντής Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης του Τμήματος  Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, Συμεών Λέστος, Διευθυντής Παραγωγής της ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΕΒΗΤΟΠΟΙΕΙΟ Α.Ε, και Βικτώρια Τσολίδου, Lean Six Sigma Master Black Belt του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει εκ μέρους του Σ.Β.Β.Ε. ο Α’  Αντιπρόεδρος – Εκτελεστικός κ. Γιάννης Σταύρου και θα τη συντονίσει ο κ. Χρήστος Γεωργίου,  Διευθυντής Τμήματος τεκμηρίωσης και Μελετών του ΣΒΒΕ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες ΚΑΥΚΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α.Ε., η LOGISMOS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε., η MOYSTAKAS ΛΕΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ και τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ REGAL FIRE.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα portals KA BUSINESS και VORIA.GR.