Skip to main content

Έδειξε ποιος είναι… το αφεντικό ο Άρης, 3-0 την Καρδίτσα (video)

Με σκόρερ τους Σόουζα, Πλατέλλα και Μιλούνοβιτς, οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν τους Θεσσαλούς ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο αήττητοι και πρωτοπόροι

Την 5η του σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης επικρατώντας με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου της Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας 45 βαθμούς ενώ ακολουθούν ο ΟΦΗ στη 2η θέση που έχει 39 (κέρδισε με 0-3 τη Σπάρτη) και η Παναχαϊκή αντίστοιχα στην 3η θέση έχοντας 37 βαθμούς (ηττήθηκε με 0-1 από τον Αιγινιακό).

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρκετές τελικές και την υπεροχή στην κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας ακόμη και το 70% δίχως όμως να καταφέρνουν να σκοράρουν κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το κατάφεραν από νωρίς όταν στο 47΄ο Πλατέλλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά και ο Σόουζα με προβολή νίκησε τον Γκέκα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μεγαλώσουν το προβάδισμά τους όταν στο 62΄ο Καραγιάννης ανέτρεψε τον Πασά και ένα λεπτό αργότερα, ο Πλατέλλας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι πετυχαίνοντας έτσι το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα για το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού μπήκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μιλούνοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71′ Μαραγκός), Πλατέλλας (68′ Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (61′ Ντούνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68′ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83′ Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57′ Πλαβούκος).