Skip to main content

ΕΔΕ για το περιστατικό στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων

Κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, για το περιστατικό υπερχλωρίωσης πέντε παιδιών σε κολυμβητήριο στα Ιωάννινα.
Κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε σήμερα 1 Απριλίου 2010, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Πάνος Μπιτσαξής για το περιστατικό της εισαγωγής στο νοσοκομείο 5 παιδιών με αναπνευστικά προβλήματα λόγω υπερχλωρίωσης του νερού της πισίνας του Εθνικού Αθλητικού Ναυτικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Η διενέργεια της ένορκης διοικητικής εξέτασης ανετέθη στο Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Ιωάννη Παγάνη. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επικοινώνησε με την Αναπληρώτρια Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κα Κοσμοπούλου και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας των παιδιών.

Παράλληλα, ζητήθηκε από την τεχνική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ληφθούν όλα τα μέτρα για την αποτροπή αντίστοιχων περιστατικών στο μέλλον και να ελεγχθούν άμεσα τα συστήματα χλωρίωσης όλων των Εθνικών Κολυμβητηρίων της χώρας.