Skip to main content

Αιχμές Ζέρβα για την απουσία του Δήμου από τη διαβούλευση για τον ΟΑΣΘ

Ο δημοτικός σύμβουλος τονίζει ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν προσήλθε στον διάλογο στη Βουλή αν και προσκλήθηκε, ενώ παραθέτει και σχετικό βίντεο.

Αιχμές για την απουσία του δήμου Θεσσαλονίκης από τη διαβούλευση των φορέων στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το νομοσχέδιο της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ, αφήνει ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Παρά την περί του αντιθέτου ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας, με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει ότι ο δήμος δεν προσήλθε στον διάλογο αν και προσκλήθηκε, ενώ παραθέτει και σχετικό βίντεο.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η Αθήνα αποφάσιζε χθες τα θέματα της Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης απουσίαζε:

H Βουλή πέρασε χθες το ν/σ για τον νέο κρατικό ΟΑΣΘ. Στην Αθήνα συζητούσαν το σημαντικότερο θέμα της πόλης μας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης αν και κλήθηκε απουσίαζε. Η Περιφέρεια, όμοροι δήμοι και τοπικοί φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έστειλε δικό του εκπρόσωπο και ανακοίνωσε ότι δεν προσκλήθηκε στο διάλογο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως βλέπετε και στο βίντεο, ανήκει στα πρόσωπα που προσκλήθηκαν στη συζήτηση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τον ΟΑΣΘ.

Αν ήταν κανένα ταξιδάκι στην Κοπεγχάγη για b2b θα… τρέχαμε! Στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας τα πράγματα γίνονται διαρκώς χειρότερα. Αλλά δεν είμαστε όλοι φυτά. Και βλέπουμε και ακούμε και καταλαβαίνουμε.

Να θυμήσω ότι ο Δήμος συμμετέχει (δια νόμου) στο Δ.Σ του ΟΑΣΘ με αιρετό μέλος της διοίκησης. Με μισθό μάλιστα! Εκεί έχουμε διαρκή παρουσία, χωρίς καμμία ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και της πόλης για τα τεκταινόμενα».