Skip to main content

Έχασε ξανά έδαφος ο Άρης - Ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0 (video)

Πλέον, οι κίτρινοι βρίσκονται και πάλι στους έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση και τη Λαμία που κέρδισε χθες τον ΑΟ Χανιά με 2-1.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα για την 23η αγωνιστική της Football League, χάνοντας ξανά έδαφος στην προσπάθεια του για άνοδο στη Super League.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο άλλοτε παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Χαβιέ Μπαλμπόα, νικώντας με πλασέ τον Διούδη στο 32'.

Με δέκα παίχτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες, καθώς στο 68' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουμίν για την ομάδα των Τρικάλων, ενώ τρία λεπτά αργότερα, στο 71' αποβλήθηκε και ο Ταυλαρίδης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη μετά από αψιμαχία με τον Κουσκουνά.

Στο 58' ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι που κέρδισε ο Κουσκουνάς και εκτέλεσε ο Γιαννιτσάνης.

Πλέον, ο Άρης βρίσκεται και πάλι στους έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση και τη Λαμία που κέρδισε χθες τον ΑΟ Χανιά με 2-1.

Οι συνθέσεις:

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88' Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74΄Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80΄Ρομπέρ).

Άρης (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (53΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19΄Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία.