Skip to main content

Δυσφορία Κούπερ για τα νυχτοπερπατήματα

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Έκτορ Κούπερ στην τελευταία προπόνηση του Άρη, αφού τα κρούσματα απειθαρχίας που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Άρη έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Αργεντινού πρ
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Έκτορ Κούπερ στην τελευταία προπόνηση του Άρη, αφού τα κρούσματα απειθαρχίας που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Άρη έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Αργεντινού προπονητή.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια είναι η αιτία που ο Έκτορ Κούπερ ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, αφού στην προπόνηση του Άρη ο πολύπειρος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους είπε τα εξής:
«Πολλοί από σας έχετε δώσει δικαιώματα με την εξωγηπεδική σας ζωή και συνεχίζετε να το κάνετε. Ορισμένοι δε συμμορφωθήκατε. Είναι η τελευταία φορά που συζητάω αυτό το θέμα. Όποιος υποπέσει στην αντίληψη μου θα τεθεί αυτόματα εκτός ομάδας», είπε ο Αργεντινός στους ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων».

Πιθανότατα, το καμπανάκι χτύπησε πάντως για τους Κάρλος Τόχα και Νταρσί Νέτο, οι οποίοι κλήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και τους είχαν γίνει αυστηρές συστάσεις από τη διοίκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έκτορας είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στις όποιες αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές και η παραπάνω ομιλία του, αποτελεί ουσιαστικά τελευταία προειδοποίηση για τους παραβάτες.

Επέστρεψε ο Κάλβο

Εμφανώς αλλαγμένος είναι πλέον ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του Άρη, ενώ δείχνει να είναι ανακουφισμένος, μιας και ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα που τον απασχόλησε τις τελευταίες βδομάδες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός όμως άφησε πίσω του και το πρόβλημα της τενοντίτιδας που τον ταλαιπώρησε και πλέον είναι απόλυτα υγιής να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή των «κιτρίνων», αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνισθεί στη βασική ενδεκάδα.
Σημαντική, πάντως, στο ψυχολογικό «ντοπάρισμα» του Τόνι Κάλβο είναι και η συμβολή του Έκτορ Κούπερ, αφού ο Αργεντινός προπονητής γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής του βασίζεται αρκετά στην ψυχολογία του και φρόντισε να κάνει τα πάντα, ώστε να τον «ανεβάσει».