Skip to main content

Δύο βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στη ρωσική Ινγκουσετία

Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε από έκρηξη που σημειώθηκε μετά από επίθεση αυτοκτονίας κοντά στο διοικητήριο της αστυνομίας στην πόλη Καραμπουλάκ, στην περιοχή της Ινγκουσετίας στο Βόρειο Καύκασο.
Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε από έκρηξη που σημειώθηκε μετά από επίθεση αυτοκτονίας κοντά στο διοικητήριο της αστυνομίας στην πόλη Καραμπουλάκ, στην περιοχή της Ινγκουσετίας στο Βόρειο Καύκασο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε έξω από την αστυνομική διοίκηση της πόλης. Τουλάχιστον ένας αστυνομικός είναι νεκρός και αρκετοί ακόμα έχουν τραυματιστεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η έκρηξη στο Καραμπουλάκ, που απέχει 20 χιλιόμετρα από την Μαγκάς, πρωτεύουσα της περιφέρειας έρχεται να προστεθεί στις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν μέσα στην εβδομάδα στη Μόσχα και στην περιοχή του Νταγκεστάν προκαλώντας το θάνατο 50 ανθρώπων. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη στο ίδιο σημείο, όπως ανακοίνωσε το  το υπουργείο Εσωτερικών.