Skip to main content

Δυο αλλοδαποί κρατούσαν ομήρους ομοεθνείς τους

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 22 ετών, για τα αδικήματα της αρπαγής και της εκβίασης που διέπραξαν σε βάρος δύο ομοεθνών τους.
Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης γιατί κρατούσαν ομήρους δύο ομοεθνείς τους. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 22 ετών εντοπίστηκαν στην περιοχή του Χαριλάου το μεσημέρι της Κυριακής ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο που φέρεται ότι είναι συνεργός τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες το βράδυ της Παρασκευής ακινητοποίησαν δύο ομοεθενείς τους 18 και 23 ετών και τους οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα.  Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων και ζητούσαν 6.000 ευρώ προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Συγγενείς των θυμάτων κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και χτες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους απαγωγείς και ν΄ απελευθερώσουν τους δύο νεαρούς. Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.