Skip to main content

Δυναμικά στη φετινή ΔΕΘ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Το όχημα για τις επιχειρήσεις - μέλη του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 78η ΔΕΘ, φιλοδοξεί να αποτελέσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το όχημα για τις επιχειρήσεις - μέλη του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 78η ΔΕΘ, φιλοδοξεί να αποτελέσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).

Στόχος του ΒΕΘ είναι να δώσει δυναμικό παρών στη φετινή διοργάνωση, του ενιαίου πλέον εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ-HELEXPO A.E., που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Βασικοί άξονες στους οποίους θα αναπτυχθεί η 78η ΔΕΘ είναι η καινοτομία, η  τεχνολογία, η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια.

Στο πλαίσιο αυτό και ακολουθώντας την πάγια τακτική στήριξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και της εκθεσιακής του πολιτικής, που στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του, το ΒΕΘ αποφάσισε να μισθώσει το περίπτερο 16 προκειμένου να στεγάσει, επιχειρήσεις-μέλη του που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην 78η ΔΕΘ.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που θα φιλοξενηθούν στο εν λόγω περίπτερο, θα τύχουν, όχι μόνον εκπτωτικής τιμής, αλλά και της επιδότησης, από το επιμελητήριο, του 50% ενός stand 12 τετραγωνικών μέτρων (που θα διαθέτει το βασικό εξοπλισμό).

Επίσης, το ΒΕΘ, προτίθεται να επιδοτήσει υπαίθριο στεγασμένο χώρο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους εκπροσώπους των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκίνησης να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους στα θεματικά αφιερώματα  AUTO-MOTION και AUTO GAS.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής

Προϋποθέσεις για τις επιχειρήσεις-μέλη του Β.Ε.Θ. που θα συμμετέχουν είναι:

  • να έχει εξοφληθεί η συνδρομή του 2013
  • να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής στο Β.Ε.Θ.
  • να γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της  ΔΕΘ-HELEXPO A.E. του υπόλοιπου ποσού (πέραν της επιδότησης) που αντιστοιχεί στη συμμετοχή των επιχειρήσεων
  • να αποσταλεί αντίγραφο του καταθετηρίου του ποσού συμμετοχής στο Β.Ε.Θ. (το οποίο θα αποτελεί αποδεικτικό προτεραιότητας συμμετοχής).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Θ., στα τηλέφωνα: 2310 271708 και 2310 271854, και στο email :  public@veth.gov.gr

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013.