Skip to main content

Δροσίζει ο καιρός με βορειαδάκι και τοπικές βροχές

Πέφτει από σήμερα η θερμοκρασία, με μέγιστη στη Θεσσαλονίκη του 33 βαθμούς Κελσίου. Βορειαδάκια και παροδικές βροχές ή και καταιγίδες.

Οι βόρειοι άνεμοι ρίχνουν σήμερα Σάββατο τη θερμοκρασία, κυρίως στα ανατολικά της χώρας, ενώ τοπικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο με ένταση 5 έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές να σημειώνονται κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με ένταση 3 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21 και 33 βαθμούς Κελσίου.


Σε Μακεδονία και Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους στη Μακεδονία αυξημένες με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 και την ημέρα 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία: θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.