Skip to main content

Δρίτσας: Και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις διαμαρτυρίες κατά πλειστηριασμών

Πέρα από τη ΛΑΕ, θα μπορούσαμε κι εμείς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουμε στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, είπε ο βουλευτής.

«Η υπόθεση που κατασκεύασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε, γιατί δεν προέκυψε καμία ένδειξη, έστω και αποχρώσα, συνδιαλλαγής για τη Σαουδική Αραβία. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πολύ σημαντική κι έρχεται να συναντήσει και τον δικό μας προβληματισμό», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση πώλησης βλημάτων.

Αναφορικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών ο κ. Δρίτσας είπε ότι «οφείλουμε να παρακολουθήσουμε το θέμα των πλειστηριασμών, ώστε η κατεύθυνση που έδωσε η κυβέρνηση, να μην πλειστηριαστεί καμία λαϊκή πρώτη κατοικία κάτω των 300.000 ευρώ, είτε το λέει ρητά ο νόμος, είτε προκύπτει ως πολιτική βούληση και οι τράπεζες οφείλουν να συνταχθούν σ΄αυτήν την κατεύθυνση, να κατοχυρωθεί στην πράξη.

«Πέρα από τη ΛΑΕ, θα μπορούσαμε κι εμείς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουμε, κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, που θίγουν λαϊκά δικαιώματα και συμφέροντα, όπως κάναμε άλλωστε και παλαιότερα», ανέφερε ο κ. Δρίτσας και κατέληξε: «Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα ήταν καλύτερα αν ήταν στοχευμένο, δεν μιλάμε για τους λεγόμενους μπαταχτσήδες».