Skip to main content

Η απάντηση του ΠΑΜΑΚ στην ειρωνεία Καμμένου για τις δημοσκοπήσεις

Δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουμε ότι τα έκανε ο κ. υπουργός, αναφέρει το ΠΑΜΑΚ.

Απάντηση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις ειρωνικές δηλώσεις του σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στα πανεπιστήμια της πόλης και τις δημοσκοπήσεις εξέδωσε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, και σε ερώτηση για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στο ΑΠΘ, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει και τις δημοσκοποήσεις που δημοσιεύει το άλλο πανεπιστήμιο της πόλης, το ΠΑΜΑΚ, λέγοντας:«Πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση στο ΠΑΜΑΚ, ειδικά στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις αλλιώς δεν εξηγούνται τα αποτέλεσμα

Οι πρυτανικές αρχές του ΠΑΜΑΚ, σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, «δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουμε ότι τα έκανε ο κ. υπουργός».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, το Πανεπιστήμιο οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό.

«Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει», καταλήγει η ανακοίνωση.