Skip to main content

Δούρου για τις φωτιές: Σταματήστε τα δελτία Τύπου και τα τιτιβίσματα

Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα, σταματήστε τα ποσταρίσματα, σεβαστείτε τους συμπολίτες μας, είπε η περιφερειάρχης.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε όσους κάνουν αντιπολίτευση μέσω τιτιβισμάτων κα «έξυπνων» δελτίων Τύπου.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε όλη τη χώρα και υπογράμμισε: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά συνεργάζεται και είναι πιο ώριμος από όσους βγαίνουν και μιλάνε στα τηλεπαράθυρα».

«Απευθύνω έκκληση προς όλους. Και όταν λέω όλους εννοώ όλους και όλες ανεξαιρέτως! Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα, σταματήστε τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που παλεύουν άυπνοι τόσες μέρες, στεβαστείτε τους εργαζόμενους στην πολιτική προστασία».

Παράλληλα η Ρένα Δούρου, τόνισε πως με πρωτοβουλία της Περιφέρειας η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάτι που επιτρέπει ακόμη και τώρα να φιλοξενηθούν οι πληγέντες, ενώ υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή έστειλε στη μεγάλη φωτιά του Καλάμου 16 υδροφόρες και 7 μηχανήματα έργου που τώρα έχουν φτάσει τα 26.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πυροσβέστες, εθελοντές αλλά και τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας για την αυταπάρνηση με την οποία δουλεύουν όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.