Skip to main content

Δράσεις του ΠΙΟΠ στη Θεσσαλονίκη για σχολικές ομάδες

Η έκθεση «Θεσσαλονίκης Εμπόριον 1870-1970» έχει στόχο να αναδείξει με βιωματικό τρόπο το παλαιό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Εκπαιδευτικές δράσεις για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Θεσσαλονίκης Εμπόριον 1870-1970».

«Η πόλη και η παραγωγική της ιστορία αποτελούν την έμπνευση για την οργάνωση ενός προγράμματος δράσεων που απευθύνεται σε σχολικές ομάδες και περιλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα, προβολές και εκπαιδευτικές δράσεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση «Θεσσαλονίκης Εμπόριον 1870-1970» τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Έχει στόχο να αναδείξει με βιωματικό τρόπο το παλαιό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

Διάρκεια έκθεσης: έως 31 Μαρτίου 2018

Ώρες λειτουργίας: - Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00
                           - Σάββατο-Κυριακή  10:00-16:00

Η  συμμετοχή  σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν για τις σχολικές ομάδες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ναντίνα Κυριαζή, στο τηλ. 2310385662. Για δηλώσεις συμμετοχής προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση και ακολουθεί γραπτή αίτηση προς το ΠΙΟΠ στο email piop@piraeusbank.gr.