Skip to main content

Δραπέτης μετέφερε πάνω από 3 κιλά ηρωίνη στη Θεσπρωτία

Αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, τους 2 συλληφθέντες να κινούνται με αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής

Στην κατάσχεση ηρωίνης βάρους 3 κιλών και 162 γραμμαρίων προχώρησε η Αστυνομία μετά από επιχείρηση στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, συλλαμβάνοντας έναν Αλβανό καταζητούμενο ως δραπέτη φυλακών και έναν 37χρονο από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, τους δύο συλληφθέντες να κινούνται με αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Η ηρωίνη, που ήταν συσκευασμένη σε πλάκες και είχε τοποθετηθεί σε ειδική κρύπτη στους αεραγωγούς στο χώρο του κινητήρα, εντοπίστηκε με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του άνδρα από την Αλβανία, προέκυψε επίσης ότι αναζητούνταν από τις 13 Σεμπτεμβρίου του 2016, όταν είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Εκτός από την ηρωίνη, οι αστυνομικοί κατασχέσαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.