Skip to main content

«Δόξα» σαν το ποδόσφαιρο

Σπάνιο θέαμα επιθετικού ποδοσφαίρου χόρτασαν περίπου 3.500 φίλαθλοι σήμερα (Κυριακή) στη Δράμα, στον αγώνα Δόξας – Θρασύβουλου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
«Δόξα»σαν  το ποδόσφαιρο
ΔΟΞΑ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 4-3 ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Σπάνιο θέαμα επιθετικού ποδοσφαίρου χόρτασαν περίπου 3.500 φίλαθλοι σήμερα (Κυριακή) στη Δράμα, στον αγώνα Δόξας – Θρασύβουλου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.  Παίζοντας ανοιχτά και με ακόρεστη δίψα για τη νίκη, οι δύο ομάδες ξεδίπλωσαν τις επιθετικές τους αρετές, σκοράροντας συνολικά επτά φορές και χάνοντας σχεδόν άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ!  Το τελικό αποτέλεσμα, 4-3 υπέρ των Δραμινών, κρίνεται πάντως δίκαιο, αφού η Δόξα ήταν καθαρά η ομάδα που είχε το πάνω χέρι στον αγώνα απέναντι σε μια δυναμική και ποιοτική ομάδα  που κάθε άλλο παρά αντικατόπτριζε τη χαμηλή βαθμολογική της θέση…  Έτσι, οι «Μαυραετοί» παραμένουν σε επαφή με την κορυφή και σε τροχιά ανόδου.

Τα γκολ:

26΄  1-0  Θεαματικό ψηλοκρεμαστό ανάποδο σουτ του Πινδώνη «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκονζάλες
39΄  2-0  Ατομική κούρσα του Άγγου από το κέντρο μέχρι την περιοχή του Κωστάκη και δυνατό, αποφασιστικό σουτ του επιθετικού της Δόξας, μόλις «πάτησε περιοχή», θέτοντας εκτός μάχης και τον αντίπαλο τερματοφύλακα που επιχείρησε μάταιη έξοδο
43΄  2-1  Ο Ντελγκάδο αιφνιδίασε με μακρινό (σχετικά αδύναμο) σουτ τον τερματοφύλακα της Δόξας Καρατζιοβαλή, που από κακή εκτίμηση νόμιζε ότι η μπάλα επρόκειτο να καταλήξει άουτ!
56΄ 3-1  Ωραίο πλασέ του Μπάμπη Μουρατίδη (ο καλύτερος του γηπέδου σήμερα)  απέναντι στον Κωστάκη, ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση και συνεργασία του με τον Γκονζάλες που σέρβιρε «έτοιμο» γκολ
58΄ 3-2  Ο Καραμαλίκης (που είχε αντικαταστήσει μόλις στο 32΄ τον Κόμπο, δίνοντας νέα επιθετική πνοή στην ομάδα του) εκμεταλλεύεται αδυναμία απόκρουσης του Καρατζιοβαλή και με κεφαλιά απ΄ τη μικρή περιοχή ξαναβάζει τον Θρασύβουλο στο παιχνίδι
67΄ 4-2 Ο Μαρκόφσκι ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αξιοποιώντας με κεφαλιά ωραία σέντρα του Μπάμπη Μουρατίδη που μαζί με τον Κώστα Άγγο «έκρυψαν τη μπάλα» απ’ τους αμυντικούς του Θρασύβουλου
72΄ 4-3  Ο Στάθης Καραμαλίκης «μεταφράζει» σε γκολ (κεφαλιά) ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Ντελγκάδο και «κλείνει» το σκορ, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής (63΄ Τοπαλίδης), Τσιμπλίδης, Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Τσουκαλάς, Μουρατίδης Χαράλ., Γκονζάλες (78΄ Μαχαιρούδης), Μαρκόφσκι, Πινδώνης, Άγγος (69΄ Ν’ Ντουρ).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Ι. Σερέπας): Κωστάκης, Μαυρομματίδης (65΄ Κλούζενερ), Ζαπρόπουλος Ν., Πιπίνης, Παληγεώργος, Βασιλείου, Σαπάνης Μ., Κόμπο (32΄ Καραμαλίκης), Κατσίκης, Ντελγκάδο, Ντοριβάλ.
Από τον διαιτητή Χ. Μήτσιο (Ηπείρου) «κιτρινίστηκαν» οι: Τσιμπλίδης, Μαρκόφσκι (από τη Δόξα) και Ντοριβάλ, Κλούζενερ (από το Θρασύβουλο).

Χωρίς δηλώσεις!

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε ένδειξη συμβολικής διαμαρτυρίας εναντίον ανεξήγητης απόφασης του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Δράμας κ. Φλώρου να απαγορεύσει στους δημοσιογράφους τη συνήθη πρόσβασή τους στους χώρους συνεντεύξεων για «λόγους ασφαλείας», αρνήθηκαν να καλύψουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ανάλογη μεταχείριση επιφυλάχθηκε από την Αστυνομία και στον Παρατηρητή του αγώνα!