Skip to main content

Δωρεάν μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ για τους δρομείς του Μαραθωνίου

Χωρίς εισιτήριο θα μετακινούνται όλοι όσοι θα συμμετέχουν - Τι θα γίνει με τους ξένους συμμετέχοντες - Εκτεταμένες εκτροπές στις λεωφορειακές γραμμές

Δωρέαν θα πραγματοποιείται από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ η μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων στον 12ο Διεθνή Μαράθωνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την προσεχή Κυριακή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, χωρίς να καταβάλλουν αντίτιμο θα μετακινούνται όλοι όσοι θα φέρουν μαζί τους το bib number, από οποιαδήποτε περιοχή της πόλης προς τον τόπο εκκινήσεων, δηλαδή προς το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. Οι δωρεάν μετακινήσεις θα ισχύουν από τις 7:00 έως τις 12:00 της Κυριακής.

Παράλληλα, οι ξένοι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 3 Απριλίου με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, εφόσον, φυσικά, φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bib number της διοργάνωσης.

Τέλος, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μαραθωνίου, θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά μήκος των διαδρομών, σύμφωνα με τις εντολές της Τροχαίας.

Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών αυτών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ, στον πενταψήφιο αριθμό 11085.