Κυριακή 22 Απριλίου 2018
x

JOIN JUICE BARS: ΔΩΡΕΑΝ ΧΥΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα τα JOIN juice bars στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν σε όλους εντελώς δωρεάν τον χυμό που θα επιλέξουν.

Την ολοκλήρωση των τριών χρόνων λειτουργίας τους γιορτάζουν την 25 Απριλίου τα JOIN juice bars και μοιράζουν χυμούς σε όλους τους Θεσσαλονικείς δωρεάν.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα τα JOIN juice bars στην Π.Π.Γερμανού 10 και Λεωφόρο Νίκης 73 θα προσφέρουν σε όλους εντελώς δωρεάν τον χυμό που θα επιλέξουν από τον κατάλογο.

Τα μουσικά vibes θα είναι ξεχωριστά διότι θα στηθούν dj booth και τις μουσικές επιλογές θα αναλάβουν από τις 12:00 ως τις 22:00 το βράδυ οι Jiles John, Stelio Gala, Le Croque και Chris Ex ενώ θα υπάρχει live streaming από τα official Facebook & Instagram channels του JOIN.

Παράλληλα θα τρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ένας διαγωνισμός που θα δώσει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν τον καθημερινό χυμό τους για ένα μήνα. Αυτό που καλούνται να κάνουν είναι να βγουν φωτογραφία με τον χυμό τους και να την ανεβάσουν σε Facebook ή Instagram με μια ευχή για το JOIN και το hashtag #3xroniajoin.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου.

«Στις Τρίτη 25 Απριλίου τα JOIN juice bars έχουν γενέθλια και η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει με ενέργεια, βιταμίνες και πολύχρωμους χυμούς.

3 χρόνια χαμόγελα, 3 χρόνια χυμοί, 3 χρόνια θετική διάθεση, 3 χρόνια smoothies, 3 χρόνια φρεσκάδα, 3 χρόνια ένας νέος τρόπος ζωής, 3 χρόνια JOIN juice bars!», αναφέρει σχετική ανακοίνωση
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ