Skip to main content

Δωρεά routers στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από την TP-Link Ελλάδας

Η TP-Link Ελλάδας θα συνεχίσει την προσπάθεια να βοηθά, στο μέτρο που της αναλογεί, τις ευπαθείς ομάδες, τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας.

Στη δωρεά 3G και 4G routers στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε η  TP-Link Ελλάδας, αναγνωρίζοντας, όπως επισημαίνει, το σημαντικό έργο που επιτελεί ο φορέας αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε 6 φορητά MR3020 3G/4G Wireless N Router και 1 M7350 4G LTE Mobile Wi-Fi για τα Οχήματα της Παιδιατρικής Κατ’ οίκον Νοσηλείας του οργανισμού, τα οποία είναι στελεχωμένα με εξειδικευμένες ομάδες επαγγελματιών υγείας και πραγματοποιούν επισκέψεις σε σπίτια, με σκοπό μεταξύ άλλων την Ιατρική και Νοσηλευτική φροντίδα παιδιών, υπό την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών και των Δ/ντων Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

«Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό, οι κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού θα έχουν τη δυνατότητα να εξακολουθούν να είναι συνδεμένες online με τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία, διευκολύνοντας τες στην εκτέλεση των ιατρικών και νοσηλευτικών καθηκόντων τους» αναφέρει η εταιρεία.

Ο κ. Γιάννης Λουσίδης, Εμπορικός Διευθυντής της TP-Link Ελλάδας, δήλωσε: «Για όλους εμάς στην TP-Link Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό που καταφέρνουμε με τα προϊόντα της εταιρείας μας, να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γνωρίζουμε όλοι πόσο εκτεταμένες και αποτελεσματικές είναι οι ενέργειες του Οργανισμού στην προστασία των παιδιών, του πιο ευαίσθητου μέρους του πληθυσμού όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Γης. Η TP-Link Ελλάδας θα συνεχίσει την προσπάθεια να βοηθά, στο μέτρο που της αναλογεί, τις ευπαθείς ομάδες της χώρας μας, με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με ευτυχία και ευημερία για όλους».