Skip to main content

Δώρα και χαρά από τους παίκτες του Ηρακλή στο παιδικό χωριό Β. Ελλάδος

Αντιπροσωπεία του «Γηραιού» επισκέφθηκε σήμερα το παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος μοιράζοντας δώρα και χαρά τα νεαρά παιδιά

Το παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή.

Οι παίκτες του «Γηραιού» μοίρασαν δώρα και χαρά στα νεαρά παιδιά ενώ μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν τα παιδιά να συνοδέψουν τις ομάδες σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανολεύκων»:

«Στα πλαίσια της Κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος το Δ.Σ, αντιπροσωπεία της ομάδος και του τεχνικού επιτελείου βρέθηκε στο παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος και μοίρασε δώρα τις άγιες αυτές μέρες στα παιδιά.

Σήμερα ήταν ιδιαίτερη μέρα για όλους μας γιατί το χαμόγελο των παιδιών αυτών και η δύναμη τους μας έκαναν να καταλάβουμε ότι το να είσαι μαχητής δεν έχει ηλικία και τα παιδιά αυτά είναι οι νικητές της ζωής!

Αφού ακούσαμε τις τιτάνιες προσπάθειες αλλά και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά και τους δώσαμε ξανά τα συγχαρητήρια μας για την προσφορά τους αλλά και το λειτούργημα το οποίο επιτελούν ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια μοιράσαμε στην συνέχεια και τα δώρα εκ μέρους του Ηρακλή.

Επίσης αποφασίστηκε εκ μέρους του Δ.Σ. τα παιδιά αυτά να έρθουν σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας και να συνοδέψουν τις ομάδες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού».