Skip to main content

Δώρα και χαμόγελα σε παιδιά μοίρασε ο ΠΑΟΚ μαζί με φορείς της πόλης

Ο Δικέφαλος μαζί με το Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου,τη «Μέλισσα»,το Ελληνικό Παιδικό Χωριό και Το Χαμόγελο του Παιδιού διοργάνωσαν εκδήλωση για τα παιδιά

Μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action μαζί με τους τέσσερις φορείς της Θεσσαλονίκης, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Ίδρυμα «Η Μέλισσα», Ελληνικό Παιδικό Χωριό και Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τα παιδιά με τους συνοδούς τους συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας και από εκεί ξεκίνησαν την όμορφη βόλτα τους. Πρώτη στάση, Αστερόκοσμος. Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο λιμάνι και πιο συγκεκριμένα στην Αποθήκη 1. Εκεί τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Ευθύμης Κουλούρης, Γιάννης Μυστακίδης, Χοσέ Κρέσπο, Φακούντο Περέιρα και Τάσος Δημητριάδης σε ρόλο Αγίου Βασίλη, μοίρασαν δώρα στους μικρούς τους φίλους, και πέρασαν χρόνο μαζί τους, υπογράφοντας αυτόγραφα, ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με προβολή παιδικής ταινίας.