Skip to main content

Δώνης: Αισθάνομαι δικαιωμένος που ήρθα στον Ηρακλή

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα», δήλωσε ο μέσος του «Γηραιού»

Για την παρουσία του στον Ηρακλή αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο μίλησε ο Χρήστος Δώνης στην εφημερίδα «Goal».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του «Γηραιού»:

Για την απόφασή του να πάει στον Ηρακλή: «Η απόφαση που πήρα να έρθω στον Ηρακλή εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, ήταν ήδη γνωστά τα προβλήματα που υπήρχαν, από την άλλη όμως υπήρχε το δέλεαρ της παρουσίας ενός προπονητή που έδειξε και το απέδειξε στην πορεία ότι πραγματικά με πίστευε κι ενδιαφερόταν για μένα. Τα έβαλα κάτω, δεν ήθελα να αφήσω άλλη χρονιά να πάει χαμένη. Στον ΠΑΣ δεν θα έπαιζα, τα πρώτα δείγματα γραφής εκεί δεν μου άρεσαν, πέρασα μία δύσκολη περίοδο, τώρα νιώθω απελευθερωμένος και δικαιωμένος για την απόφαση που πήρα».

Για το αν νιώθει αδικημένος από τον ΠΑΣ: «Όχι, δεν αισθάνομαι αδικημένος από τη συνεργασία που είχα με τον ΠΑΣ. Αυτή τη λέξη, το «αδικημένος», ίσως την αισθάνομαι περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Με την έννοια ότι ξεκίνησα από εκεί, από τις ακαδημίες του, έκανα συμμετοχές στην πρώτη ομάδα επί Αναστασίου και μετά βρέθηκα εκτός ομάδας να κάνω προπονήσεις με τον Ταυλαρίδη και τον Βέμερ. Εντάξει, αυτά έγιναν 2 χρόνια πριν, τώρα κοιτάμε το μέλλον. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα».

Σχετικά με την πορεία του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε μία μεγάλη υπέρβαση, όταν ήρθα στην ομάδα θυμάμαι είχαμε 7 βαθμούς, φτάσαμε στους 25 κι έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα, παιδιά σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία με μεγάλο κίνητρο. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν χάσαμε στην έδρα μας από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Όταν όμως υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα, διοικητικά και οικονομικά, η ομάδα κάπου θα επηρεαστεί. Εντάξει, εγώ είμαι και δανεικός, έχω ένα συμβόλαιο και με άλλο σύλλογο που τρέχει. Άλλα παιδιά έχουν σοβαρά προβλήματα. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ελπίζω μόνο κάποιες υποσχέσεις που δίνονται να τηρούνται. Είπαμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την παραμονή ώστε η ομάδα να μείνει με το σπαθί της στην κατηγορία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».