Skip to main content

Δώνης: Δεν το σκέφτομαι καν να παραμείνω με αυτή τη διοίκηση

«Εμείς είχαμε χημεία, καταφέραμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και δικαίως μείναμε στην κατηγορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος του «Γηραιού»

Για το «αντίο» της σημερινής ημέρας στον Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Χρήστος Δώνης υπογραμμίζοντας ότι με την παρούσα διοίκηση δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία να σκεφτεί την παραμονή του στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του «Γηραιού»:

Για το κίνητρο και την θέληση των παικτών του Ηρακλή κόντρα σε όλα τα προβλήματα: «Είχαμε καλά αποδυτήρια, ήμασταν μια παρέα. Στο κίνητρο έπαιξε σημαντικό ρόλο ο προπονητής μας γιατί πριν από κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση μας έλεγε να δίνουμε τα πάντα και μόνο σε καλό θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ανακουφισμένοι και εύχομαι στον Ηρακλή να έχει μια καλή συνέχεια γιατί είναι μια ιστορική ομάδα».

Για το τι συμβαίνει από εδώ και πέρα: «Το πιο σημαντικό είναι να πάρει η διοίκηση μια απόφαση για το μέλλον. Η ομάδα έμεινε αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά όμως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Χαιρετηθήκαμε στα αποδυτήρια αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Δεν μας είπε ότι θα παραιτηθεί, μας ευχαρίστησε και μας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν βήματα από την διοίκηση για να βγει η ομάδα από αυτό το αδιέξοδο».

Για το αν έχει μέλλον στον Ηρακλή: «Με αυτή την διοίκηση δεν μπορώ να σκεφτώ καν ότι θα μείνω στον Ηρακλή. Εγώ ήρθα για 4 μήνες ούτως ώστε να πάρω παιχνίδια. Με βοήθησε πάρα πολύ η ομάδα, είμαι ευλογημένος που γνώρισα αυτό το προπονητικό τιμ και αυτούς τους συμπαίκτες γιατί είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Εχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό να σε πιστεύει ο προπονητής σου αλλά και να αγωνίζεσαι, ειδικά σε αυτή τη ηλικία. Για εμένα δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά στον ΠΑΣ δεν είχα τις συμμετοχές που ήθελα αλλά πήγα στον Ηρακλή και πήρα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα».

Για τους χαρακτήρες που γνώρισε: «Αν μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις ότι σκοτώνεται ο συμπαίκτης σου και δεν τον βοηθάς τότε δεν θα πας μπροστά. Εμείς είχαμε χημεία και καταφέραμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και δικαίως μείναμε στην κατηγορία».