Skip to main content

Δολοφόνησαν τον ετεροθαλή αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ - Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δύο γυναίκες κατάσκοποι βρίσκονται πίσω από το έγκλημα.

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδερφού του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, ο Ναμ έπεσε νεκρός σε αεροδρόμιο της Μαλαισίας από το χέρι «δύο γυναικών κατασκόπων».

Επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές, άλλα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο αδερφός του Βορειοκορεάτη δικτάτορα σωριάστηκε στο έδαφος αφού τον πλησίασαν και τον τρύπησαν με μια δηλητηριασμένη βελόνα δύο γυναίκες, οι οποίες εικάζεται ότι ήταν κατάσκοποι της Πιονγκγιάνγκ.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας δεν είχε περάσει από τον έλεγχο της υπηρεσίας μετανάστευσης και κατέρρευσε στην ζώνη των καταστημάτων του αεροδρομίου.

Η αστυνομία της Μαλαισίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι άγνωστος Βορειοκορεάτης πέθανε κατά τη διακομιδή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.

Προς το παρόν οι δύο γυναίκες έχουν καταφέρει να διαφύγουν τη σύλληψη, παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι τοπικές αρχές για τον εντοπισμό τους.