Skip to main content

Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: Ο δράστης κατηγορείται και για ληστεία στον Τύρναβο

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια έφτασε η αστυνομία, αποσπώντας την ομολογία του 48χρονου με τον οποίο συγκατοικούσε.

«Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο. Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου» είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ' ομολογίαν δράστης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία, αναφέρει πως «έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας».

Σημειώνεται επίσης ότι «επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».