Skip to main content

ΔΟΛ: Έκδοση των εντύπων μέχρι να εξαντληθεί το χαρτί

Τα Νέα θα κυκλοφορήσουν κανονικά αύριο, ενώ γίνεται ο σχεδιασμός για το Βήμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρτί φτάνει για 1-2 εβδομάδες.

Μέχρι την εξάντληση του αποθέματος χαρτιού θα συνεχίσουν να εκδίδονται τα έντυπα του ΔΟΛ, όπως αποφάσισαν στη σημερινή τους Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Τα Νέα θα κυκλοφορήσουν κανονικά αύριο, ενώ γίνεται ο σχεδιασμός και για το Βήμα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρτί φτάνει για 1-2 εβδομάδες.

Στη Γενική Συνέλευση, ο διευθυντης του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την αποτυχία του εγχειρήματος Σαββίδη να πάρει τον έλεγχο του ΔΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «αγκάθι» στη συμφωνία αποτέλεσε η επιμονή του Σταύρου Ψυχάρη να ζητάει εγγυήσεις για τα προσωπικά του δάνεια, κάτι που αρνήθηκε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, όλοι συμφώνησαν να καταβληθούν προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί λύση, ενώ, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν να διεκδικούν την τροπολογία για ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι να οριστεί εκκαθαριστής.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Βασίλης Μουλόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αποδέχτηκε πρόταση από τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ να συνδράμει στην προσπάθεια εξυγίανσης και επιβίωσης του συγκροτήματος, δήλωσε ότι οι ελπίδες για τον ΔΟΛ είναι πολύ λίγες (δείτε αναλυτικότερα εδώ).