Skip to main content

Δώδεκα νεκροί από πυροβολισμούς στο Μεξικό

Δώδεκα νεαροί σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς μιας συμμορίας δολοφόνων και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν σήμερα στη διάρκεια μιας γιορτής στη Σιουδάδ Χουάρες.
Δώδεκα νεαροί σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς μιας συμμορίας δολοφόνων και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν σήμερα στη διάρκεια μιας γιορτής στη Σιουδάδ Χουάρες, την πιο φονική πόλη του Μεξικού, η οποία έχει αιματοκυλιστεί από τον πόλεμο των καρτέλ, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Έχουμε έναν πρώτο απολογισμό δώδεκα νεκρών και άνω των δέκα τραυματιών, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τοπικός αστυνομικός, υπό τον όρο της ανωνυμίας.Τα θύματα βρίσκονταν στον κήπο, όταν άνδρες με κουκούλες, φορώντας σκούρες στολές, βαριά οπλισμένοι, έφθασαν πάνω σε αυτοκίνητα 4 επί 4 και άρχισαν να πυροβολούν μέσα στο πλήθος.

Τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες σκοτώθηκαν από τις ομοβροντίες των δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο των δολοφόνων των καρτέλ ναρκωτικών, και ένα κοριτσάκι επτά ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες.

Ο απολογισμός είναι βαρύτερος, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο για 15 νεκρούς και 18 τραυματίες μεταξύ των περίπου 30 συγκεντρωμένων για τη γιορτή.